Tips & tricks

KALFSVLEES IN DE KIJKER!

Onze drie beenhouwers gaan er voluit voor tijdens deze week van het kalfsvlees.
Met hun jarenlange stielkennis, hun oog voor kwaliteit en hun liefde voor een simpelweg GOED product selecteren en versnijden ze deze week het beste kalfsvlees voor jullie: SAPPIG, BOTERMALS EN VOL VAN SMAAK.
Op vraag van vele klanten voorzien we deze week extra specialiteiten, ideaal voor een heerlijke kalfsfricasee, een smeuïge ossobuco of een perfect gebakken kalfslapje.

Wil je genieten van dit ambachtelijke topvlees?
Je kan de extra specialiteiten bestellen vanaf vrijdag 24/10 en zolang de voorraad strekt.

Bestellen is aangeraden, want op = op! 🍽️🥩✨

[product_table columns=”name, att:PRIJS, att:HOEVEELHEID, add-to-cart” include=”740, 741, 742, 3358, 44480, 44481, 44482″]

 

 

 

HALLOWEENGOURMET

Let op, op zaterdag 1 november zijn wij gesloten. ...

LEKKERE KAZEN

Kaas is tegenwoordig een luxeproduct geworden — maar niet bij ons! ...

In de kijker; KALFSVLEES

Extra specialiteiten. vanaf vrijdag 24/10; zolang de voorraad strekt. ...

GEBRADEN KIP

Mis het niet! Om de twee weken bakken wij kippen! ...

Nieuw in onze toonbank!

Ontdek onze nieuwe dagschotels! ...

Hamburgerparty

Met onze hamburgerparty zit je gegarandeerd goed voor een relaxte sfeer. ...

Rundscarpaccio als voorgerecht

Werk je rundscarpaccio voortaan af als een echte chef. Met dit filmpje wordt het kinderspel. ...

Pizzaparty

Onze pizzaparty een gekend concept! Stel je eigen pizza samen, bak hem aan tafel krokant. Dat wordt lekker smullen! ...

Borrelplank

Hou je van ongedwongen mensen ontvangen? Een knabbeltje, een drankje en gezelligheid, ... is dat waar jij naar op zoek ...

Ter Saksen Klasseslager
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.